admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Minge pentru caini Liker Lumi

Adaugă la Favorite
Preț: 45 RON 45 RON
Date Contact Sara Dog Tel. 0736890483

Anunt

Daca detineti un caini sau mai multi si apreciati iesirile in aer liber si jocurile care implica si cainele atunci mingea Liker Lumi nu trebuie sa va lipseasca. Ce are deosebit mingea Liker comparativ cu alte mingii pentru caini ?
In primul rand materialul din care este produsa mingea este extrem de usor si permite aruncarea la distanta mare fara efort din partea stapanului . Spuma cu densitate ridicata din care este produsa mingea este extrem de rezistenta la muscatura de caine si ii ofera acestuia senzatia de strivire crescand astfel atractia pentru minge .
Designul special al mingei Liker ofera o priza rapida si ferma astfel ca mingea este utila atat pentru cainii iubitori de aport cat si a cainilor implicati in procesul de dresaj .
Culoarea unica a mingei Liker o face aproape imposibil de pierdut . Usoara , rezistenta , vizibila sunt doar cateva din calitatile mingei . Aceasta minge pluteste in apa si poate fi utilizata in sezonul cald la practicarea aportului in apa , cat si pentru antrenarea cainilor de vanatoare .
Dar aceste calitati enumerate pana acum nu sunt toate calitatile oferite de mingea Liker . Principala calitate este ca mingea este vizibila pe intuneric datorita snurului cu care este prevazuta mingea . Detalii suplimentare sara-dog

Locație

Sector 2, Bucuresti
București, România

Detalii anunț

ID Anunț: 30041
Afișări: 346
Expiră: 21-06-22 07:37:00
Anunt in categoria: Accesorii pentru caini

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici