admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

De vanzare Pensiune Moieciu de sus

Adaugă la Favorite
Preț: 230 000 EUR 230 000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact 0759 097 504
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Pensiunea, de vanzare, este situata in centrul satului, intr-o zona fara imobile construite in imediata vecinatate, cu o panorama splendida a muntilor Bucegi.
Imobilul este compus din pensiunea propriu-zisa si dintr-un apartament . Pensiunea cuprinde la parter: hol, bucatarie, living spatios, grup sanitar, iar la etaj si mansarda sunt 7 dormitoare, fiecare cu balcon si grup sanitar.
Apartamentul de locuit este format dintr-un living cu bucatarie si terasa, 3 dormitoare cu balcon si 2 grupuri sanitare.
Anexe: parcare, garaj, gratar in curte, loc de joaca pentru copii, foisor, camera centralelor termice: 1 cu gaz si 1 cu lemne, camera pentru lenjerie, magazia de lemne.
Ultima consolidare si izolare termica a imobilului a fost facuta in 2010.
Suprafata utila este de 300 mp.
Terenul aferent constructiei este de 1000 mp.
Imobilul dispune de bransament la apa, gaz, curent electric, curent trifazic, internet.
Pensiunea se vinde complet utilata , cu toate dotarile pentru a putea fi inchiriata, chiar de a doua zi. Mai multe detalii la telefon.

Locație

Brasov
Moieciu de sus

Detalii anunț

ID Anunț: 33144
Afișări: 504
Expiră: 23-01-21 10:57:00
Anunt in categoria: Afaceri

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici