admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

De vanzare / schimb Vila/Pensiune/Afacere Predeal

Adaugă la Favorite
Preț: 139 000 EUR 139 000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact 0721 738 748
Andrei Roman
andreiroman30@yahoo.com
Adăugat de
Vizitator

Anunt

De vanzare sau schimb Vila/Pensiune/Afacere in Predeal

Str. Simion Barnutiu nr.6 (zona Cioplea/Office) jud Brasov

D+P+1+M 200mp utili COMPLET Mobilata si Utilata + Societate Comerciala- 139.000 E Negociabil

Schimb cu apartament 2/3 cam Bucuresti/Sinaia/Busteni/Predeal in bloc nou, finisat, mobilat sau nu, dar care nu necesita investitii. Schimb cu teren in Bucuresti pentru investii in imobiliare P+2+M case sau bloc mic. Pretul pentru schimb este de 149.000. 

Site-ul de vilei pentru turism vilaanelise.com

Societatea comerciala a fost infiintata in noiembrie 2017, inregistrata in Bucuresti cu punct de lucru in Predeal la adresa vilei. Toate actele societatii si proprietatii la zi. Propiretatea este detinuta de persoana fizica. Acord de functionare ca unitate turistica la Primaria Predeal. Pot pune la dispozitie facturi, cheltuieli lunare, contabilitate etc pentru o analiza a investitiei. 
Societatea este neplatitoare de tva si are cont de tva pentru tva extern cum este booking.com

Imobil format 3 vile cuplate – terenul de 560 mp liber de constructie este in indiviziune. Se vinde vila din partea stanga. Vanzare directa proprietar, in pret intra si societatea in care se desfasoara activitatea de inchiriere. Societatea este din Bucuresti cu punct de lucru la Vila.

Proprietarii celor 3 vile sunt din Bucuresti si au construit imobilul impreuna. Cei 2 vecini sunt de acord cu functionarea societatii care inchiriaza. Sunt de acord cu o eventuala dezmembrare a terenului.

-7 camere – 5 dormitoare, living cu bucatarie deschisa, living la demisol cu masa de tenis de masa.

-5 bai – 4 camere cu baie proprie + o baie la parter pentru zona de zi

-Bucatarie deschisa, complet mobilata si utilata – aragaz, cuptor electric, frigider si congelator incorporate in mobila, hota, chiuveta pe colt cu 2 cuve. cuptor cu microunde, vesela completa pentru cel putin 10 pers etc

-Dormitoare complet mobilate si utilate: pat 1.60mx2.00m, dulap, comoda, tv, minibar, oglinda, cuier, balcon, baie utilata, mocheta trafic intens. Mobila a fost facuta la comanda. 10 seturi de asternuturi albe bumbac cu dungi satinate si 12 seturi a 3 prosoape de marimi diferite, abmele seturi din gama hoteliera rezistente la curatat. 

-Bai complet utilate: vas wc, lavoar cu oglinda si dulapior, prize cu protectie, cabina dus, suporti prosoape si hartie, calorifer portprosop. 3 bai ventilate natural, 2 bai ventilate mecanic. Obiectele sanitare, gresie si faianta sunt achizitionate de la Romstal.

-Living complet mobilat si utilat: 3 canapele, 2 balansoare, TV plasma 120cm, sistem dvd cu 5 sateliti. Loc de luat masa pentru 10 personae.
- zona de film/joaca la demisol, echipata cu masa ping/pong, TV cu 2 console Wii si PS3 cu jocuri aferente, mobila si jocuri pentru copii.

-Terasa cu gresie aprox. 50mp, gratar construit din beton si caramida de samota, placat cu piatra si acoperit.

-ALARMA + contract paza

-Centrala Termica 38 Kw cu Termostat SALUS wirreless si control prin internet cu aplicatie IOS si Android

-Usa intrare Metal Maco, Usi interioare Pinum, Tamplarie PVC Stejar, Geam Termopan, Scara Interioara cu balustrada din Inox, Obiecte sanitare Romstal.

-Toate utilitatile: Apa- Raja, Canalizare, Gaz – GDF Suez, Curent – Furnizare Elecrica, Gunoi-Romprest, TV si Internet Fibra Optica - RDS.

Casa a fost construita pentru vacanta, finalizata 2008, NU a fost inchiriata, primul proprietar, toate actele.

Constructor TOTAL CONFORT S.R.L. din Bucuresti.

Pret 139.000 E discutabil, complet mobilata si utilata, gata de locuit cu Societatea comerciala activa in turism. 149.000E Neg pentru schimburi.

Contact 0721.738.748 – Andrei Roman
andreiroman30@yahoo.com

Locație

Prahova
Predeal, Cioplea

Detalii anunț

ID Anunț: 26421
Afișări: 382
Expiră: 07-02-20 11:55:00
Anunt in categoria: Afaceri

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici