admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Echipament electronic profesional pentru placari c

Adaugă la Favorite
Preț: 15000 RON 15000 RON
Date Contact 0740469179

Anunt

Trinity Company srl firma romaneasca, este singurul producator din Europa de aparatura electronica si substante ecologice (fara cianuri) in domeniul placarii suprafetelor metalice prin contact indirect de provenienta romaneasca brevetat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci – Romania, Se utilizeaza pentru innobilarea suprafetelor, a obiectelor, decoratiuni… prin placare cu aur, argint, cupru, crom, nichel, etc…, comercializeaza  echipament PROFESIONAL 700w/30A la pretul de 15.000 lei. Oferim garantie 5 ani si service post garantie, acest lucru fiind un mare avantaj fata de cei care detin aparatura din import. Se livreaza cu un ‘kit’ de substante necesare placarii suprafetelor cu aur sau argint de (250ml) pt. minim 20.000 cmp (2mp) si initierea dvs. pentru utilizarea noii tehnologii. Aparatul electronic ‘SPEED PLATING’ este portabil dar dependent de o sursa de alimentare cu tensiune de 220v. Nu este necesar spatiu de lucru special amenajat, cuve de electroliza sau diferite alte echipamente. Nu polueaza si nu functioneaza cu tensiuni de lucru periculoase.
De asemenea, producem si comercializam  substantele speciale necesare care sunt non-toxice (fara cianuri) tuturor detinatorilor de aparatura de acest gen.
Rata profitului pe lucrare executata este neimaginabila, peste 1500 %, fiind la ora actuala, cea mai rentabila afacere avand ca scop imediat, satisfactii materiale si profesionale.
Cu SPEED PLATING se pot executa lucrari de placari cu aur de 14-18-24K in diverse nuante, argint, cupru, nichel, crom, etc…. pe suprafata diferitelor obiecte indiferent de marimea acestora, cum ar fi :
- de arta si cult (icoane, potire, cruci metalice, sfesnice lumanari, acoperisuri biserici si manastiri, metaloplastie, tipsii, monezi ).
- auto ( embleme, grile, ceasuri bord, manere portiere, caroserii auto).
- casnice decorative (chiuvete, baterii apa, tacamuri, diverse ornamente, veioze, computere, carcase telefoane mobile, platouri servire ).
- bijuterii fantezii, ace cravata, insigne, accesorii la articole de marochinarie, martisoare, stilouri, cupe, medalii.
- mobilier (manere, aplicatii, accesorii).
- amenajari si decoratiuni interioare de exceptie (rame de tablouri, statuete), blazoane, litere 3D.
- NOU ! cromarea (aurirea) jentilor auto din aliaj magneziu-aluminiu la pret de cost minim, non toxic. Tehnologia este diponibila numai clientilor nostrii.
Preturile se calculeaza pe cmp valoarea fixandu-se de catre dvs, functie de manopera si complexitatea lucrarii.
Relatii tel : 0740-469 179 

Locație

Saliste, Sibiu
Saliste

Detalii anunț

ID Anunț: 18678
Afișări: 488
Expiră: 10-05-21 21:15:00
Anunt in categoria: Afaceri

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici