admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Investitie litoral in Venus

Adaugă la Favorite
Preț: 1 200 000 EUR 1 200 000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact 0744 340 124
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Propietar vinde, urmatoarele active situate pe litoral in centrul statiunii Venus :

1. Complex bungalow situat in municipiul Mangalia, statiunea Venus, , judetul Constanta, care cuprinde 20 de vile tip apartament cu o suprafata construita de 2.221 mp. Vilele dispun de peste 100 locuri de cazare cu cate 4 locuri in fiecare apartament cu urmatoarea structura functionala: sufragerie, 2 dormitoare, 2 grupuri sanitare si bucatarie. Trei vile sunt mansardate si au 28 paturi pentru personalul de serviciu. Fiecare vila dispune de curte interioara si este inconjurata de spatii verzi. Terenul aferent acestui complex de vile este in suprafata de 6.258 mp si se invecineaza cu lacul Venus.

2. Complex vile P+1 situat in statiunea Venus, municipiul Mangalia, judet Constanta, cuprinde 4 vile cu o suprafata construita de la sol 617mp. Doua dintre vile au cate 8 camere si celelalte doua, cate 12 camere, fiecare avand grup sanitar propriu si balcon. In total in cele 4 vile sunt 96 locuri de cazare. In cadrul Complexului Zanoaga amenajat un spatiu pentru terasa si parcare. Suprafata Complexului Zanoaga este de 4679 mp.

Cele doua locatii constituie un complex unitar si sunt situate in centrul statiunii Venus pe malul lacului Venus , in una dintre cele mai frumoase zone si bogate in vegetatie din statiune. Distanta fata de plaja: 150m. Utilitati existente: apa/canalizare, energie electrica, gaz natural

Constructiile necesita renovare.

O valoare deosebita a locatiilor prezentate mai sus este aceea ca sunt in vecinatatea unor resurse de apa termala care fac posibila amenajarea unei baze de tratament balnear . 

PRETUL ESTE NEGOCIABIL, suprafata teren totala: 10937, suprafata construita 3333mp. Mai multe detalii va pot oferi la telefon.

Locație

Constanta
Venus

Detalii anunț

ID Anunț: 29945
Afișări: 204
Expiră: 27-08-19 12:01:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici