admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Vand pensiune turistica 4 * in mun. Alba Iulia

Adaugă la Favorite
Preț: 550 000 EUR 550 000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact 0745 521 821
Nicolae
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Vand afacere la cheie - pensiune turistica 4 * in Alba Iulia , constructie 2013 , functionala si profitabila formata din 9 camere de 4 *dotate cu baie proprie , mobilier la comanda , aer condoitionat , LED tv , cablu si 1 camera de 3 * , receptie si lounge , 2 sali pentru mic dejun , camera tehnica , bucatarie , 1 birou cu baie proprie , spatiu depozitare , curte interioara cu 10 locuri de parcare , sistem supraveghere video , AC , Wi-Fi .
Aceasta proprietate este intr-o stare impecabila, cotata cu nota 9.3 pe booking.com , aduce venituri imediate.
Deasemenea poate fi destinata pentru policlinica cu cabinete medicale , sediu birouri ( contabilitate , arhitectura si proiectare , etc ) camin pentru persoane varstnice , sau alta destinatie.
Pretul este negociabil , la care se adauga TVA si este la cheie. Pentru informatii si poze suplimentare , va rugam sa ne contactati la nr de telefon afisat pe site.

Locație

Alba Iulia, Alba

Detalii anunț

ID Anunț: 26114
Afișări: 614
Expiră: 24-06-20 13:12:00
Anunt in categoria: Afaceri

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici