admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Vand sau predau parti sociale Anunt Dezactivat

Categorie

Afaceri

Anunt
Compania Mag Impex SRL, cu sediul in Botosani,Romania este infiintata in 1994,avand obiect principal

Compania Mag Impex SRL, cu sediul in Botosani,Romania este infiintata in 1994,avand obiect principal de activitate productia de feronerie ,confectii si constructii metalice.

Compania are forma juridica de Societate cu Raspundere Limitata si este manegeriata de doi asociati.

Societatea are in patrimoniu un teren de 3000 mp, situat in zona limitrofa a Municipiului Botosani.Pe acesta se afla amplasata o hala in suprafata de 1070 mp,cu structura metalica usoara,inchisa cu panouri sandwich.

Hala este impartita in functiuni de productie si de depozitare si este dotata cu o serie de echipamente de productie, respectiv 32 utilaje (prese mecanice,strunguri,freze,masini de rectificat,ghilotine ,prese de indoit tip abkant.etc).

Terenul este complet imprejmuit si este racordat la toate utilitatile (apa,canalizare,curent electric cu post trafo propriu)

In eventualitatea in care sunteti interesati va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la telefon pentru mai multe detalii.
Totodata sunteti bineveniti la o intalnire la fata locului in limita timpului dvs .disponibil.

Preț

4 500 000 RON

Adăugat de

mada

Locație

Botosani, Botosani

Detalii anunț

ID Anunț: 27249
Afișări: 197
Adăugat 26-02-18 11:20:10
Expiră: 19-09-19 11:20:10

Anunturi Diverse

Reclama ta aici