admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Vindem pensiune cu restaurant si pastravarie

Adaugă la Favorite
Preț: 200000 EUR 200000 EUR Prețul este negociabil
Date Contact Rusu neculai
0731343075

Anunt

Vindem afacere profitabila - pensiune cu restaurant si pastravarie autorizata. Pensiunea este amplasata pe un domeniu  aflat in proprietate in suprafata de  peste 3000  metri patrati compusa din doua corpuri de cladiri. Primul corp de cladire  este format din  restaurant, bucatarie si 7 camere duble . Al doilea corp de cladire este o frumoasa cabana din barne de lemn ,care are in componenta sa 2 camere duble si un apartament cu 2 camere.In restaurant  pot servi  masa  un  numar de 60  persoane in acelasi timp.La restaurant se servesc meniuri traditionale locale,meniuri pe baza de pastrav din productia proprie, meniuri din bucataria internationala. Afacerea  de vânzare este asezata  pe un drum bine cunoscut în inima muntilor Rarau si Giumalau,in apropierea a trei partii de schi si  a principalelor manastiri din Bucovina .    Accesul este foarte usor  , la drumul national ce leaga Campulung Moldovenesc de Vatra Dornei .
Parcarea este abundentă , locatia dispunand de o parcare unde pot fi parcate aproximativ 50  autoturisme. Nici o cheltuială nu a fost cruțată pentru a deveni o locație atragatoare atat in ce priveste dotarile pentru cazare si pentru  restaurant ,cat si  pentru  recreere . Terasa  si  gradina  frumos amenajate  care includ un splendid pod peste raul Putna  catre  domeniul aflat in proprietate, unde sunt amplasate cele  6  bazine cu apa pentru cresterea pastravilor , farmeca turistii atragandu-i ca  ca un magnet.
Avem in proiect demararea  unui  program de investitii  cu incepere din acest an  care va avea ca finalitate  cresterea capacitatii  restaurantului , a capacitatii  de cazare, marirea  capacitatii de productie  a  pastravilor si construirea a unui foisor pentru  relaxare .

Locație

Campulung Moldovenesc, Suceava

Detalii anunț

ID Anunț: 27406
Afișări: 325
Expiră: 29-10-19 13:51:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Apartament 3 camere, KFC MilitariApartament 3 camere, KFC Militari
Apartamente 3 camere de vanzareSector 662300 EUR
Mamaia Nord- Vand Apartament mobilat ultraluxMamaia Nord- Vand Apartament mobilat ultralux
Apartamente 2 camere de vanzareConstanta70 000 EUR
Braila, central ap. 3 camBraila, central ap. 3 cam
Apartamente 3 camere de vanzareBraila53000 EUR
Casa din caramida decomandataCasa din caramida decomandata
Case/Vile de vanzareUrziceni80000 EUR

Reclama ta aici