admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Angajam urgent designer grafic! Anunt Dezactivat

Categorie

Locuri de munca / Alte locuri de munca

Anunt
Echipa tanara si dinamica de profesionisti, cu o vasta si complexa experienta in domeniul produc
Echipa tanara si dinamica de profesionisti, cu o vasta si complexa experienta in domeniul productiei publicitare, suntem in cautare de oameni pasionati, cu entuziasm si dedicare, care sa ni se alature. Pentru atelierul de creatie cautam designergrafic cu experienta solida in industria publicitara. Jobul presupune realizarea grafica a materialelor cerute de catre client, realizarea efectiva si urmarirea acestora.
Cerinte -experienta in grafica, dovedida prin portofoliu solid, minim 3 ani -foarte bune cunostinte de Photoshop, Corel, Sketch Up -capacitatea de a lucra in echipa, de a primi si da feedback-uri constructive -realizare propuneri de produse noi -abilitati de organizare/prioritizare-nivel 8/10 -orientare spre rezultate -rapiditate in executie, atentie sporita la detalii -capacitatea de a lucra cu dead-line-uri -simt estetic, imaginatie, talent si creativitate aplicata Beneficii -lucrul cu o echipa de profesionisti -salariu motivant -transport asigurat

Adăugat de

Daria

Locație

Timis, Timișoara

Detalii anunț

ID Anunț: 31208
Afișări: 23
Adăugat 15-10-18 05:26:42
Expiră: 14-10-19 06:26:00

Anunturi Diverse

Reclama ta aici