admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

GREAT/ CHATTY CUSTOMER CARE AGENT (PARTENER GLOVO)

Adaugă la Favorite
GREAT/ CHATTY CUSTOMER CARE AGENT (PARTENER GLOVO)
Preț: 1 RON 1 RON
Date Contact 0740088563

Anunt

Esti descurcaret si iti place sa socializezi pe telefon/chat/mail? Te invitam sa te alaturi noii noastre echipe de suport clienti pentru o multinationala ce ofera servicii de cumparare, preluare si livrare rapida. Daca esti entuziast si vrei sa te alaturi unei echipe la inceput de drum, hai sa crestem impreuna! Fii unul dintre cei 30 de colegi noi! Te asteptam! Noi nu cerem experienta, noi oferim experienta!
Ce ne dorim de la tine?
Bune abilitati de comunicare; Cunostinte PC pentru a te familiariza usor cu aplicatiile noastre; Flexibilitate si adaptabilitate; Deschidere si interes in ceea ce priveste dezvoltarea ta; Engleza – nivel mediu.
Care va fi rolul tau? Vei raspunde solicitarilor primite si vei oferi suport prin telefon/chat/mail; Vei nota si actualiza in aplicatia interna informatiile obtinute; Vei ajuta la implementarea celor bune practici de lucru, consolidarea unei echipe si dezvoltarea activitatii printr-o atitudine pozitiva si proactive;
Program flexibil: – poti opta pentru ture: Part-Time 6 ore sau Full-Time 8 ore/zi – Se lucreaza 5 zile din saptamana (+ 2 week-end-uri cu liber in timpul saptamanii) – 3 ture: 09:00-17:00; 11:00-19:00; 17:00-01:00; – Se ofera spor pentru orele de noapte si se asigura transport in tura de seara;
Beneficii: • Echipa tanara care se extinde; • Abonament medical la Regina Maria, • Posibilitatea de a comanda carti prin Bookster; • Training-uri de start-up platite si traininguri ocazionale de dezvoltare profesionala; • Alti 300 de colegi simpatici, concursuri interne, iesiri in oras si diverse activitati de echipa; • Posibilitati reale de crestere profesionala in cadrul companiei.

Locație

Sector 3, Bucuresti
Sos.Dudesti-Pantelimon

Detalii anunț

ID Anunț: 33136
Afișări: 15
Expiră: 30-11-19 17:50:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici