admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Marketing Assistant Anunt Dezactivat

Categorie

Locuri de munca / Alte locuri de munca

Anunt
Cuvintele „brand”, „promovare” sau „banner” îți sunt cunoscute? Sau ți se întâmplă des să te uiți la
Cuvintele „brand”, „promovare” sau „banner” îți sunt cunoscute? Sau ți se întâmplă des să te uiți la reclame din pură curiozitate? Ce-ai spune să începi și tu să faci campanii de marketing? Căutăm o persoană creativă, care să ne ajute să implementăm cele mai atractive campanii de promovare pentru brandul și angajații Valoris! Ce ne dorim de la tine: - Să fii creativ/ă, să ai inițiativă și să îți placă să lucrezi în echipă; - Să îți dorești să înveți lucruri noi și să ai o atitudine orientată spre rezultate; - Să ai cunoștințe basic de Microsoft Office; - Să îți poți planifica timpul astfel încât să fii eficient/ă; - Să fii atent/ă la detalii și să îți placă să faci research; - Să vorbești limba engleză la nivel avansat; - Să ai studii de marketing și/sau comunicare; - Sa ai experienta in munca de minimum 6 luni; - Avantaj: să ai experiență în asociații studențești sau să fi făcut internship-uri în marketing. Ce vei face: - Vei oferi suport în crearea și gestionarea campaniilor de promovare online și offline; - Vei scrie texte și mesaje de promovare pentru campanii; - Vei ajuta la pregătirea materialelor de brand pentru evenimente interne și externe; - Vei analiza piața și competitorii noștri; - Vei păstra legătura cu furnizorii și cu potențialii clienți; - Vei răspunde mesajelor primite în social media (Facebook, Instagram, Linkedin); - Vei răspunde solicitărilor prospecților și vei califica leaduri utilizând sistemele de lucru Valoris;
Ce îți oferim: - Posibilitatea de a te specializa în domeniul de marketing; - O atmosferă de lucru prietenoasă, într-o echipă unită; - Un program de lucru flexibil.
Dacă îți dorești să lucrezi în domeniul de marketing, într-o companie care îți va oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți începe cariera. Te așteptăm în echipa noastră!

Adăugat de

valoris

Locație

Bucuresti

Detalii anunț

ID Anunț: 33009
Afișări: 19
Adăugat 21-02-19 16:57:41
Expiră: 23-11-19 16:57:00

Anunturi Diverse

Reclama ta aici