admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Suport tehnic - Proiect BitDefender Anunt Dezactivat

Categorie

Locuri de munca / Alte locuri de munca

Anunt
2. Esti pasionat de gadgeturi, ti-ai invatat atat de bine parintii sa se descurce cu Windows 10 si d
2. Esti pasionat de gadgeturi, ti-ai invatat atat de bine parintii sa se descurce cu Windows 10 si deja nu te mai suna din 5 în 5 minute? E timpul ca vechiul tau hobby sa devina noul tau job! Cautam forte noi pentru Suport Tehnic - proiect Bitdefender si avem nevoie de cineva ca tine!
Cerinte: Conversezi cu succes in limba engleza? Perfect! Detii cunostinte avansate de Windows? Cu atat mai bine. Cautam inca 20 de colegi care sa se alature unei echipe AWESOME de 1st level support.
Aplica pe site-ul nostru (rubrica de cariere) si un coleg te va suna pentru o prima discutie telefonica/interviu.
Responsabilitati: Activitatea se desfasoara in limba engleza si presupune preluarea solicitarilor primite din partea clientilor Bitdefender, prin telefon, e-mail si chat.
Program de lucru flexibil (6H sau full-time 8H/zi) organizat in ture, astfel incat tu sa ai timp de planurile tale personale, iar clientii sa primeasca suportul de care au nevoie: • se lucreaza 2 week-end-uri/luna (cu liber compensatoriu in timpul saptamanii) • se lucreaza in ture de dimineata/dupa-amiaza/noapte (se acorda spor pt. ture de noapte) • se accepta schimburi de tura oricand este posibil.
 
Beneficii: Traininguri specializate platite (aproximativ 3 saptamani); Salariu fix + tichete de masa + bonusuri lunare de performanta ce pot creste odata cu experienta acumulata de tine pe proiect; Posibilitati reale de promovare in cadrul companiei sau la partenerul nostru.
Oportunitatea de a acumula experienta in domeniul IT - Software; Si pentru ca intelegem importanta atingerii rezultatelor intr-o atmosfera placuta: concursurile, zilele tematice si iesirile cu echipa sunt nelipsite.
Iti poti lua si prietenii cu tine daca doriti sa faceti parte din aceeasi echipa. ;) Succes!

Preț

1 RON

Adăugat de

valoris

Locație

Bucuresti, Sector 3

Detalii anunț

ID Anunț: 32994
Afișări: 23
Adăugat 21-02-19 14:46:14
Expiră: 23-05-20 15:46:00

Anunturi Diverse

Reclama ta aici