admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Set statii radio portabile profesionale, model TeC

Adaugă la Favorite
Preț: 3332 RON 3332 RON
Date Contact 0723161115
contact@statiiradio-vox.ro

Anunt

Statii radio emisie receptie, model TeCom-SL TEAM Germany in frecventa libera PMR UHF sau inchiriata VHF, Modelul este de ultima generatie echipat cu acumulator puternic de capacitate mare Li-Ion 1800 mAh/7,4V .
Statia are avantajul de securizarea a frecventei digital asigurand o comunicatie clara fara interferente fata de alte modele de statii care functioneza in frecventa libera.
 
Statia TeCom-SL are cea mai avansata tehnologie si inlocuieste modelul anterioare. Este ideala in utilizare pentru:  Motociclete, Scoala soferi auto-moto, Agenti de paza si protectie, supraveghere si securitate, Cazinou, Club de noapte, Paintball, Reastaurant, Hotel, Depozit, Ferma Agricola, activitate Turism, Topografi, Topograf,  Vanatoare, TAXI, Off-Road controlul multimii la conventii si concerte, in alte medii de lucru zgomotoase sau care necesita discretie.
 
Statia radio ajuta in coordonarea mai rapida a activitatii.
 
Incarcator tip baza multi unitate cu design compact pentru Statii Radio Portabile profesionale care ofera spatiu de lucru mai inteligent si permite incarcare rapida de pana la sase statii radio sau incarcare doar acumulatori fara statie.
Prin utilizarea de algoritmi avansati de incarcare modelul Profi MLG-SL Multi Charging beneficiaza de functii inteligente automate si optimizate pentru reconditionare incarcare, descarcare sistem inteligent care asigura un ciclu maxim al bateriei si timp pentru convorbire mai lung.
In plus, atunci cand acumulatori sunt lasati  in incarcator, acestia sunt pastrati complet incarcati astfel incat acestia sunt intotdeauna gata de utilizare atunci cand este necesar.
Pret cu TVA 3332  lei.
Pentru comanda sau informatii va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la Tel:
 

 

Detalii specifice

Starea Produsului Nou

Locație

Sector 6, Bucuresti
Drumul Taberei

Detalii anunț

ID Anunț: 23024
Afișări: 1131
Expiră: 14-04-21 14:56:00
Anunt in categoria: Altele

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici