admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Masina de maturat Starmix - Haaga 477

Adaugă la Favorite
Preț: 453 EUR 453 EUR
Date Contact office@unilift.ro
0371364292

Anunt

Principiu de operare: Sistem Turbo Sweeping  Latime de maturare: 77 cm Volum container: 50 L Performante maturare: 2.900 m² / h Greutate: 14.4 kg Utilizare: üPentru toate medii si mari üPoate curata rapid si eficient aproape toate tipurile de murdarie - de la frunze umede pana la doze de bauturi.
Echipament: ØDiscuri cu perii din poliamida cu o garantie de 4 ani impotriva uzurii ØInaltime usor reglabila ØManer ergonomic telescopic  ØDirectie fara curea cu actionare continua ØPiedica pentru containerul de reziduuri ØRoti mari acoperite de cauciuc ØPiedica pentru perie – ajuta la fixarea periei cat mai aproape de sol la maturarea pe langa un perete ØRole laterale ØGarnitura flexibila ØProtectia rotii dintate ØManerul de impingere este ergonomic ØAre filtru special pentru reducerea prafului .

Detalii specifice

Starea Produsului Nou

Locație

Darmanesti, Bacau

Detalii anunț

ID Anunț: 29423
Afișări: 465
Expiră: 27-07-20 12:25:00
Anunt in categoria: Altele

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici