admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Asistenta topografica santier Valcea

Adaugă la Favorite
Date Contact 0771640386 Bogdan
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Oferim servicii de topografie si cadastru in judetul Valcea. Avand o experienta vasta in domeniul cadastrului, intabularii, lucrarilor si masuratorilor topografice, echipa noastra de experti autorizati de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Valcea, va sta la dispozitie oferind servicii profesionale, realizate rapid, eficient si la costuri reduse. Compania dispune de echipamente topografice moderne si performante garantand calitatea lucrarilor prin statiile totale de inalta precizie si echipamentele auxiliare performante necesare realizarii proiectelor.
Specialistii nostri au executat peste 300 de documentatii cadastrale persoane juridice si fizice, documentatii topografice, planuri cotate pentru autorizatii de construire, urmarire executie retele edilitare apa si canal, proiectare trasee si profile transversale si longitudinale pentru retele edilitare, lucrari de trasare. 
Depinzand de dimensiunile santierului si de complexitatea acestuia putem asigura una sau mai mule echipe topo iar prezenta in santier poate fi permanenta sau periodica. Nu ezitati sa ne contactati telefonic la numarul afisat; exclus mesaje private.

Locație

Ramnicu Valcea, Valcea
ramnicu valcea

Detalii anunț

ID Anunț: 11663
Afișări: 389
Expiră: 15-06-19 19:26:03

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici