admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Broda- Articole promotionale personalizate

Adaugă la Favorite
Date Contact 0724 042 034

Anunt

Broda comercializează produse promoţionale personalizate prin broderie, transfer termic, serigrafie sau imprimare digitala reactivă. Avem o experienţă de 8 ani în domeniul personalizării materialelor promoţionale. Avantajul nostru pe piaţă sunt stocurile interne care ne permit livrarea rapidă a comenzilor. Broda îți pune la dispoziție șepci, tricouri, lanyards, sacoșe textile, echipamente de lucru și accesorii auto din piele, personalizate prin cele mai noi și eficiente tehnologii.
În cei 8 ani de când activăm în acest domeniu, piața promoționalelor a fost dinamică, în continuă schimbare, iar noi ne-am adaptat odată cu ea. Fie că doriţi să oferiţi cadouri corporate, produse promoționale pentru târguri sau alte soluții personalizate, Broda este alături de dumneavoastră, cu cele mai scurte termene de livrare și cele mai bune preţuri.
Vă invităm să consultați siteul nostru și să descoperiți care sunt cele mai potrivite materiale promoționale la care puteți apela. 

Locație

Cluj-Napoca, Cluj
Cluj-Napoca, Romania

Detalii anunț

ID Anunț: 29726
Afișări: 108
Expiră: 14-08-20 17:53:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici