admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Consultanta Accesare Fonduri UE

Adaugă la Favorite
Date Contact 0771 542 596
Adăugat de
Vizitator

Anunt

SC ROCONSULT TRAINING & COMMUNICATION SRL s-a consacrat pe piata din Romania prin calitatea si prin seriozitatea serviciilor prestate pe segmentul consultanta in afaceri si in marketing, consultanta accesare fonduri europene / fonduri structurale nerambursabile, studii de piata / cercetari de marketing, planuri de afaceri / studii de fezabilitate, strategii de marketing/vanzari, pe intreg teritoriul Romaniei.

* Serviciile oferite, la nivel national, de catre SC ROCONSULT TRAINING & COMMUNICATION SRL se caracterizeaza printr-un raport optim calitate-pret, iar portofoliul nostru de clienti reprezinta o dovada a experientei, a seriozitatii si a calitatii serviciilor prestate.
Pachetul de servicii propus:

Va propunem un pachet complet de servicii, pachet de servicii care include urmatoarele:

 Elaborare si fundamentare Cerere de Finantare;
 Elaborare si fundamentare Plan de Afaceri;
 Consultanta pentru realizarea ansamblului Anexelor la Cererea de Finantare implicate de realizarea completa a dosarului de finantare;

Elaborarea Cererii de Finantare / Planului de Afaceri se va realiza cu respectarea modelului-cadru prevazut in Ghidul Solicitantului de pe PROGRAMUL OPERATIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020.

Locație

Sector 1, Bucuresti

Detalii anunț

ID Anunț: 16273
Afișări: 291
Expiră: 15-12-19 08:22:00
Anunt in categoria: Altele

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici