admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Ham reflectorizant industria feroviara Total Race

Adaugă la Favorite
Preț: 1 EUR 1 EUR
Date Contact 0728305610
0728305611
0728305612

Anunt

Total Race comercializeaza c enturi de siguranta reflectorizante pentru protectie la inaltime , echipamente de lucru si protectia muncii, hamuri reflectorizante ajustabile, centuri reflectorizante , hamuri reflectorizante , echipament individual de protecţie împotriva căderilor de la înălţime 
Centura reflectorizanta poate fi folosita oriunde este importanta o mai mare vizibilitate. Hamul cu banda portocalie este potrivit pentru industria feroviara, constructii , drumuri si poduri. Hamul de siguranta este fabricat cu fire reflectorizante tesute in chinga, ceea ce ofera un nivel de vizibilitate fara precedent in zonele cu lumina slaba.
Hamul reflectorizant contine banda portocaliu fluorescent cu vizibilitate mare , puncte de prindere fata si spate , indicatori uzura , complet reglabil si armaturi din otel aliat cu rezistenta inalta . 

Locație

Tulcea, Tulcea

Video

Detalii anunț

ID Anunț: 19726
Afișări: 364
Expiră: 09-10-20 13:32:00
Anunt in categoria: Altele

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici