admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Firma Demolari case sapaturi transport moloz excav

Adaugă la Favorite
Preț: 1 RON 1 RON
Date Contact firma demolari
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Firma specializata in lucrari de demolari cladiri, demolari hale, demolari terasamente, demolari elemente de infrastructura, demolari constructii, demolari ... Asiguram demolarea cladirilor de inaltime mica si medie in Bucuresti, dar si in toata tara. Demolam cladiri, hale, depozite, case si asiguram la cerere evacuarea molozului rezultat in urma demolarii Dispunem de utilaje pentru concasarea materialului.
Executam Lucrari De Demolari Transport Moluz, Curatat Terenul. Dispunem De Utilaje Si Personal Pe-ntru Demolari, Transport Moloz, La O Lucrare De Demolare Luam Toate Masurile Necesare Pentru Protejarea Cladirilor Si Obiectivelor Invecinate. Avem Experienta Multor Lucrari De Demolare De aceea Timpul De Lucru Va Fi Foarte Scurt. Pentru Demolarea Unei Locuinte, Avem Nevoie De Autorizatia De Demolare Obtinuta De La Primarie. Dupa Demolare, Terenul Va Fi Nivelat Si Curatat.
La Cererea Beneficiarului, Putem Recupera Din Demolare Materialele Refolosibile. preturile sunt negociabile pretul se tarifeaza pe basculanta de 18/20 mc inclus in pret demolare,evacuare si transport la groapa de gunoi Cere oferta: 0737.631.484

Locație

Sector 1, Bucuresti
BUCURESTI

Detalii anunț

ID Anunț: 35133
Afișări: 19
Expiră: 27-10-20 10:49:00
Anunt in categoria: Altele

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Centru de prelucrare verticalCentru de prelucrare vertical
Utilaje industrialeCluj-Napoca42900 EUR
Vindem Nacela/PrbVindem Nacela/Prb
Utilaje industrialeIlfov1 RON
Estrusor Hotmelt Marval L 20/PEstrusor Hotmelt Marval L 20/P
Utilaje industrialeBacau1800 EUR
Bidon De Sablat Sticla Manual NouBidon De Sablat Sticla Manual Nou
Utilaje industrialeIasi650 EUR
Elevator Mobil cu Motor 220 VElevator Mobil cu Motor 220 V
Utilaje industrialeArges3500 RON

Reclama ta aici