admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

CABANA ”Prestige” de la Băile Figa

Adaugă la Favorite
Date Contact 0747563787 si
0033.673320922
Adăugat de
Vizitator

Anunt

CABANA ”Prestige” de la Băile Figa, cea mai nouă construcție din lemn situată în zona de la marginea pădurii a băilor. Cu finisaje interioare de o calitate desăvârșită și cu un design deosebit, cabana „Prestige” se numără printre cele mai frumoase locuri de cazare de la Figa și este cel mai elegant dintre toate, păstrând nota rustică în același timp.
Are 4 dormitoare spațioase dotate fiecare cu televizor LCD, o cameră de zi, o bucătărie complet utilată, un loc special conceput pentru a lua masa numeroase persoane, mașină de spălat, băi moderne, dulapuri încăpătoare, un șemineu, două balcoane, o terasă exterioară acoperită, cel puțin șase locuri de parcare, dar și un spațiu exterior generos în care ambientul este unul destinat relaxării totale.
->În plus, la cabana „Prestige” turiștii pot uita de grija cafelei pentru că proprietarul le oferă turiștilor această băutură la discreție.
-> 8 Biciclete gratuite pentru turiști
-> 4 Atv-uri pentru turiști
->Cinema in aer liber 
-> Play STATION pentru copii dumneavoastra
-> Ciubar cu apa fierbinte
-> Grill /Ciaun si cuptor de paine . 
Noutatea absolută o reprezintă însă faptul că turiștii pot beneficia de nu mai puțin de nouă biciclete mountain-bike. Acestea se pot folosi în mod gratuit de către cei toți cei care aleg să se cazeze la cabana „Prestige” pe toată perioada șederii lor aici.
Cu toate serviciile la standarde înalte, cabana „Prestige” este de departe opțiunea numărul unu pentru toți cei care vor să-și petreacă vacanța la Băile Figa, departe de aglomerația cotidiană.

VA ASTEPTAM SI PE FACEBOOK-> CABANA PRESTIGE
-> Va multumim !

Detalii specifice

Facilitati Wifi, Parcare, Piscina, Bar, Aer conditionat, Terasa, Cada, TV cu ecran plat, Chicineta, Terenuri de sport, Spatiu de recreere

Locație

Beclean, Bistrita-Nasaud

Detalii anunț

ID Anunț: 21370
Afișări: 1982
Expiră: 23-09-21 12:12:00
Anunt in categoria: Cabane

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici