admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Curs Asistent Relatii Publice si Comunicare

Adaugă la Favorite
Curs Asistent Relatii Publice si Comunicare
Preț: 600 RON 600 RON
Date Contact 0748687407

Anunt

Cursul de Asistent Relatii Publice si Comunicare se adreseaza persoanelor care doresc să se perfectioneze in domeniul relatiilor publice si comunicarii, indiferent de specializare. Puteti fi specialist în relatii publice, manager, student, întreprinzator, angajat, functionar public, jurnalist sau cadru didactic – acest curs este de un real folos pentru a va imbunatati abilitati de a interactiona cu ceilalti.
In prezent comunicarea scrisa si orala este o parte importanta a vietii fiecaruia dintre noi. Comunicarea deficitara conduce la neintelegeri, conflicte si tensiuni intre indivizi sau echipe, iar costurile pentru repararea greselilor sunt mari, indiferent ca vorbim de marketing, imagine publica sau relatii personale. Pentru a evita aceste sincope te invitam sa iei parte la cursul organizat de Euro Personal!
Cursul durează 40/ 80 ore, iar preul acestuia este de 600 lei. In cadrul sau cursantii vor invata sa mentina relatii profesionale cu toti partenerii interni si externi: clienti, colaboratori, angajati, agentii de presa etc.
In urma absolvirii se obtin toate competentele din standardul ocupational, iar certificatele sunt recunocute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
Pentru informatii si înscrieri, putem fi contactati la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, la sediul de pe Râpa Galbenă (între Astra Asigurari si Clubul CFR).

Locație

Iasi, Iasi
str. Garii, nr.2

Detalii anunț

ID Anunț: 12026
Afișări: 336
Expiră: 15-04-20 10:31:00
Anunt in categoria: Cursuri

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Angajam in constructii, BelgiaAngajam in constructii, Belgia
Munca in strainatateSuceava1600-1800 EUR
Personal depozit UKPersonal depozit UK
Munca in strainatateBistrita1 RON
ingrijire batrani  in austria ingrijire batrani in austria
Munca in strainatateMedias1200 EUR
Constructii ItaliaConstructii Italia
Munca in strainatateSector 3
Sofer Tir GermaniaSofer Tir Germania
Munca in strainatateSector 62300 EUR
INGRIJIRE BATRANI AUSTRIA INGRIJIRE BATRANI AUSTRIA
Munca in strainatateTargu Mures1200 EUR

Reclama ta aici