admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Curs Bioenergie / Bioenergoterapie

Adaugă la Favorite
Preț: 200 EUR 200 EUR
Date Contact 0724395645

Anunt

Acest curs va ajuta sa va schimbati modul de gandire si stilul de viata pentru a avea o minte sanatoasa intr-un  un corp sanatos, pentru echilibru, pace, liniste, succes și împlinire personală.
In cadrul acestui curs vei invata tehnici holistice pentru pentru linistea ta si a familiei tale sau pentru a ii ajuta pe ceilalti. Iata cateva tehnici din modulul 1: Tehnici de Curatare energetica a corpului fizic si a chakrelor; Tehnici de echilibrare energetica; Tehnici de conectare la energia universala si autotratament (initiere Reiki grad 1); Tehnici de autotratament si autovindecarea energetica si spirituala (Tehnica Theta-partea 1); Tehnica de eliberare emotionala – EFT; Meditatia condusa pentru deschiderea si deblocarea chakrei Ajna (cel de al treilea ochi,deschiderea clar-simtirii clar-viziunii, clar-vederii; clar-auzului si curatare karmica.
Cursul contine 4 module. Daca se doreste dupa absolvirea  modului 2 si  promovarea examenului de absolvire se elibereaza Certificat de absolvire Modul Managementul Stresului. 

 

Locație

Sector 3, Bucuresti
Aleea Emil Botta, nr. 4, bl. M104

Detalii anunț

ID Anunț: 22941
Afișări: 183
Expiră: 28-05-20 12:40:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici