admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Curs intensiv de Asistent Manager

Adaugă la Favorite
Curs intensiv de Asistent Manager
Preț: 500 RON 500 RON
Date Contact 0748687407

Anunt

Cei mai buni si mai experimentati profesori iti vor preda tainele comunicarii si cresterii eficientei in ce priveste activitatea de birou. Notiunile pe care le vei invata se refera la programarea si gestionarea eficienta a timpului, evitarea unor situatii conflictuale, programarea calatoriilor, arhivarea documentelor de birou, corespondenta etc. Tot ce trebuie sa stii pentru viitor vei invata la cursul nostru !
 Visezi dintotdeauna sa devii asistent manager si sa lucrezi pe proiecte europene, sa participi la reuniuni, sa organizezi activitatea institutiei si sa gestionezi persoane si situatii dificile? Acum este momentul sa deprinzi aceste abilitati prin participarea la cursul oferit de Euro Personal SRL!
Acest curs se adreseaza atat persoanelor care nu au cunostinte in acest domeniu cat si celor care se afla deja intr-o astfel de functie si simt nevoia sa isi imbunatateasca aptitudinile si notiunile care sunt necesare pentru aceasta profesie care devine tot mai solicitata pe piata fortei de munca din Romania.
 Cursul dureaza 40 de ore, costa 500 de lei si se adreseaza persoanelor absolvente de liceu sau de studii superioare. Certificatul este autorizat ANC si cuprinde toate competentele din Standardul Ocupational.
 Acte necesare pentru înscriere:
Copie dupa ultima diploma de studii absolvite,
Copie dupa buletin,
Jumatate din taxa.
Pentru informatii si inscrieri, putem fi contactati la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Locație

Iasi, Iasi
str. Garii, nr.2

Detalii anunț

ID Anunț: 12027
Afișări: 334
Expiră: 15-10-20 10:33:00
Anunt in categoria: Cursuri

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici