admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Curs intensiv de Astrologie nivel incepatori

Adaugă la Favorite
Curs  intensiv de Astrologie nivel incepatori
Preț: 700 RON 700 RON
Date Contact 0748687407

Anunt

Singurul curs de Astrologie din Moldova va ofera sansa de a invata notiuni de baza despre semne zodicale , despre cum puteti primi mesajul astrelor si al Universului inconjurator, cum sa va planificati timpul si sa va organizati activitatiile in functie de miscarea plantelor si de cele mai potrivite momente.
Cautati raspunsuri si doriti sa intelegeti lumea dintr-o alta perspectiva? Vreti sa cunoasteti oamenii dintr-un alt punct de vedere, sa-i ajutati sa inteleaga anumite fenomene, cauze si riscuri? Acum aveti ocazia de participa la cursul oferit de Euro Personal SRL!
Profesori specializati in astrologie va vor invata modul in care pozitia planetelor influenteaza personalitatea si implicit viata oamenilor si va vor ajuta sa intelegeti mai bine aceast domeniu raspunzandu-va la orice întrebare.
Cursul dureaza 40 de ore, costa 700 de lei, este la nivel de incepator si se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa aiba o viziune de ansamblu asupra astrologiei.
La final se da un examen scris si practic in fata unei comisii de specialisti in urma caruia absolventii vor primi certificatul de absolvire autorizat de ANC, valabil in UE si alte 60 de tari cu care Romania are acorduri!
Pentru informatii si inscrieri ne puteti contacta la telefon 0748.687.407,  euro_personal@yahoo.com la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Locație

Iasi, Iasi
str. Garii, nr.2

Detalii anunț

ID Anunț: 12030
Afișări: 330
Expiră: 24-06-20 11:45:00
Anunt in categoria: Cursuri

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici