admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Curs intensiv de Autocad 2D si 3D

Adaugă la Favorite
Curs intensiv de Autocad 2D si 3D
Preț: 800 RON 800 RON
Date Contact 0748687407

Anunt

Euro Personal SRL va ofera in luna APRILIE 2016 un curs complet predat de specialisti practicieni cu multi ani de experienta in domeniu. Aplicabilitatea programului este generala, iar practica a demonstrat ca se poate folosi in cele mai diverse domenii : arhitectura, constructii, instalatii, electricitate, medicina dentara, textile, mecanica, etc.
AutoCAD-ul este cel mai popular program de proiectare asistata de calculator. Se adreseaza inginerilor sau persoanelor care au alta specializare si doresc sa invete tainele construirii elementelor in 2D si in 3D.
In cadrul acestui program veti invata notiuni despre :
Identificarea proprietatilor geometrice ale obiectelor si realizarea reprezentarilor grafice,
Realizarea de desene bidimensionale si de proiecte tridimensionale in Autocad,
Cunoasterea comenzilor din meniuri,
Crearea de fisiere si layere,
Exportul proiectelor finale in alte aplicatii informatice.
Cursul dureaza 40/ 60 de ore, costa 800 de lei si se adreseaza tuturor persoanelor care au minim studii liceale si doresc sa invete proiectare asistata de calculator. Diploma este autorizata ANC si recunoscuta in UE si in alte 60 de tari cu care Romania are acorduri.
Pentru informatii si inscrieri putem fi contactati la telefon 0748.687.407 sau euro_personal@yahoo.com, la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Locație

Iasi, Iasi
str. Garii, nr.2

Detalii anunț

ID Anunț: 12032
Afișări: 321
Expiră: 27-05-20 10:49:00
Anunt in categoria: Cursuri

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici