admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Curs intensiv de Limba Engleza nivel mediu

Adaugă la Favorite
Curs intensiv de Limba Engleza nivel mediu
Preț: 470 RON 470 RON
Date Contact 0748687407

Anunt

Participantii pot acum sa se exprime pe larg si sa devina familiari cu toate aspectele importante ale limbii engleze. Se va recapitula gramatica de la nivelul incepatori si se va completa cu elemente de dificultate sporita. Se pune accentul pe conversatia pe diferite teme, gramatica si vocabular uzual pentru a crea o baza completa de cunostinte absolventilor nostri. Notiunile invata sunt de mare utilitate pentru gasirea unui loc de munca in strainatate, plecarea la studii sau in calatorii.
Cursul de limba engleza la nivel mediu se bazeaza pe vocabular, comunicare intensa cu predare in proportie de 70 % in limba engleza. La Euro Personal SRL poti exersa notiunile invatate si le vei consolida rapid pe cele noi!
Cursul dureaza 40 de ore, costa 470 de lei si se adreseaza tuturor persoanelor care au minim 10 clase care doresc sa isi perfectioneze cunostintele de limba engleza.
La finalul cursului se va da un examen scris si oral in urma caruia absolventii primesc diplome de participare.
Pentru informatii si inscrieri ne puteti contactati la telefon 0748.687.407 sau euro_personal@yahoo.com, la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Locație

Iasi, Iasi
str. Garii, nr.2

Detalii anunț

ID Anunț: 12037
Afișări: 300
Expiră: 30-03-21 11:55:00
Anunt in categoria: Cursuri

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici