admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Curs intensiv Evaluator Proiecte

Adaugă la Favorite
Curs intensiv Evaluator Proiecte
Preț: 500 RON 500 RON
Date Contact 0748687407

Anunt

 Training Cariere SRL va ofera oportunitatea de a participa la un curs complet in cadrul caruia veti invata toate notiunile despre evaluare si selectie a proiectelor. Cursul va fi predat de doamna Antonela Sofronia, evaluator de proiecte la Ministerul Fondurilor Europene 
Vreti sa cunoasteti principiile evaluarii? In anul 2016 se vor deschide liniile de finantare pe noua alocare financiara. Criteriile de evaluare s-au modificat fata de perioada 2007-2013, iar conditiile sunt mai stricte in cazul unor programe.
Acest curs se adreseaza persoanelor care lucreaza sau doresc sa lucreze in diferite organizatii care acceseaza proiecte si in cadrul institutiilor care ofera finantari nerambursabile. Evaluarea unui proiect este un complex de activitati pe care fiecare evaluator trebuie sa le cunoasca si sa le aplice corect, iar în cadrul acestui curs participantii vor avea ocazia sa invete cum pot corela date obiective pentru luarea deciziei de admitere sau respingere unui proiect.
Cursul se adreseaza persoanelor cu studii superioare care doresc sa obtina competenee de evaluator si sa devina profesionisti in evaluare. Dureaza 40 de ore si costa 500 de lei.
La finalul cursului se vor obtine toate competentele din Standardul Ocupational si certificat de absolvire autorizat de Ministerul Muncii si Educatiei.
Pentru detalii si inscrieri ne puteti contacta la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Locație

Iasi, Iasi
str. Garii, nr.2

Detalii anunț

ID Anunț: 12039
Afișări: 323
Expiră: 28-10-20 10:58:00
Anunt in categoria: Cursuri

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici