admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Curs intensiv Instructor/ Preparator Formare

Adaugă la Favorite
Curs intensiv Instructor/ Preparator Formare
Preț: 600 RON 600 RON
Date Contact 0748687407

Anunt

Cursul de Instructor/ preparator formare este echivalentul cursului de Formator pentru persoanele cu studii medii. Programa include notiuni de didactica si pedagogia adultilor, metodologia ANC, metode si criterii de evaluare a participantilor, planificarea si organizarea formarii profesionale.
Ai absolvit liceul si vrei sa predai? Sau ai terminat facultatea dar inca nu ai dat licenta? Acum totul este posibil prin participarea la cursurile oferite de Euro Personal!
Euro Personal SRL organizeaza urmatoarea serie in luna APRILIE 2016. Cursul dureaza 40 de ore si costa 600 lei. Pregatirea teoretica se realizeaza in concordanta cu competentele, iar la partea practica veti invata cum sa transpuneti un standard ocupational in programa de pregatire.
La finalul cursului, participantii vor obtine toate cele 16 competente din Standardul Ocupational care le sunt necesare pentru a putea activa în acest domeniu.
Acte necesare pentru înscriere:
Copie dupa ultima diploma de studii absolvite,
Copie dupa buletin,
Jumatate din taxa.
Pentru informatii si inscrieri putem fi contactati la telefon 0748.687.407, euro_personal@yahoo.com, la sediul de pe Rapa Galbena (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Locație

Iasi, Iasi
str. Garii, nr.2

Detalii anunț

ID Anunț: 12046
Afișări: 375
Expiră: 24-10-20 12:08:00
Anunt in categoria: Cursuri

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici