admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Curs Specialist In Activitatea De Coaching

Adaugă la Favorite
Curs  Specialist In Activitatea De Coaching
Preț: 2000 RON 2000 RON
Date Contact 0748687407

Anunt

Specialistul in activitatea de coaching este persoana care isi rezolva problemele singura si ii ajuta pe altii sa le rezolve pe ale lor. Dezvoltarea permanenta pe plan personal si profesional aplicand strategiile adecvate in functie de situatia concreta necesita o gandire proactiva si capacitate de a vedea lucrurile in ansamblu.
Termenul de Coach provine din limba engleza in care inseamna antrenor. Coaching-ul reprezinta obisnuinta de a ne antrena mintea in vederea gasirii celor mai bune solutii si a rezolvarii problemelor pe masura aparitiei lor.
Coaching-ul are un set important de actiuni concentrate pe o autocunoastere foarte buna, o capacitate de a gandi pozitiv peste medie si de a sesiza oportunitatile din viata.
Aceste calitati sunt foarte cautate in cadrul firmelor multinationale, in cadrul proiectelor si in domeniul afacerilor.
Doriti sa va dezvoltati personal si sa-i ajutati si pe altii in acest sens? Respectul de sine si increderea in propriile capacitati sunt atuurile fiecaruia de care rar suntem constienti.
Training Cariere societate specializata in formarea profesionala a adultilor va pune la dispozitie in luna APRILIE 2016 la IASI cursul de Specialist in activitatea de coaching cod COR 242412 la pretul de 2.000 lei. Cursul dureaza 180 de ore si se adreseaza persoanelor cu studii superioare indiferent de domeniul de activitate cu experienta de minim 3 ani in munca sau in voluntariat.
Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati la 0748.687.407 sau pe email la euro_personal@yahoo.com.

Locație

Iasi, Iasi
str. Garii, nr.2

Detalii anunț

ID Anunț: 12056
Afișări: 336
Expiră: 21-11-20 11:29:00
Anunt in categoria: Cursuri

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici