admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Generator curent : rezidential / industrial

Adaugă la Favorite
Date Contact 0762 734 548
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Evitati deranjul provocat de penele de curent !

Suntem cel mai mare magazin de generatoare de curent din Romania, cu cele mai MICI preturi.Consultanta si transport gratuit, garantie pana la 36 luni, oferte personalizate, personal calificat,asistenta la punerea in functiune. Livrare in Bucuresti in aceeasi zi ! 

Oferim orice tip de generator : monofazat / trifazat, cu pornire la cheie sau la sfoara, benzina sau diesel, cu puteri intre 0,7 si 2 500 kVA .

Proiectam si executam instalari de la 5 kVA la 1500 kVA. 

Va oferim cea mai variata gama de motorizari : Perkins, Deutz, Iveco, Volvo, John Deere, Lombardini, Kohler, Robin Subaru, Mitsubishi, Cummins, MTU, Doosan, Yanmar, Kipor, Ricardo, Diamond.

Fiecare generator vine insotit de factura garantie, declaratie de conformitate, tabel de intretinere si manual de utilizare, toate in limba romana ! Alegeti cu incredere experti in generatoare , portofoliul nostru de clienti vorbeste pentru noi ! Sunati acum ! 

Detalii specifice

Starea Produsului Nou

Locație

Sector 3, Bucuresti

Detalii anunț

ID Anunț: 18624
Afișări: 453
Expiră: 19-09-21 21:04:00
Anunt in categoria: Electrice

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici