admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Excavatii de mari si mici dimensiuni cu evacuare p

Adaugă la Favorite
Preț: 1 RON 1 RON
Date Contact COSMIN
0730023999

Anunt

Efectuam excavatii pentru hale industriale, hypermarket-uri, case si blocuri. Asiguram excavarea, evacuarea si transportul pamantului rezultat si al oricărui fel de deșeu rezultat în urma lucrărilor de excavație sau demolare.
Ne ocupam de stabilizarea solului și a fundațiilor, decopertări strat vegetal, nivelare si compactare teren, refacere trotuare, canalizări și alimentări cu apă, terasamente, terasari, taluzari, nivelari terenuri si profilari drumuri.
La cerere, putem asigura transportul și depozitarea balastului, materialelor de construcții, nisip, mărgăritar, pietriș, piatră, refuz de ciur.
Dispunem de utilaje de constructii specializate si asiguram o calitate superioara a lucrărilor într-un timp foarte scurt la prețuri competitive.
Pentru detalii, comenzi si oferte personalizate nevoilor dumneavoastra ne puteti contacta la numarul afisat in anunt. 0730023999

Locație

Ilfov
sos bucuresti-targoviste, nr 201

Detalii anunț

ID Anunț: 37320
Afișări: 25
Expiră: 03-07-21 13:06:00
Anunt in categoria: Firma Renovari / Constructii

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici