admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Renovare locuinte Bucuresti

Adaugă la Favorite
Date Contact 0737.213.470
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Cu 10 ani in urma, am decis ca putem face o diferenta in felul cum se fac renovarile in bucuresti. Echipele noastre de muncitori au foarte mare experienta, suntem atenti la solicitarile dumneavoastra si suntem gata sa rezolvam cele mai exigente cerinte.
Telul nostru, chiar de la inceput, a fost sa executam lucrari de o calitate deosebita in timp foarte scurt la un pret corect. Ne ocupam de toate operatiunile ce presupun renovarea o locuinta (instalatii electrice, instalatii sanitare, demolari, carat moloz, montat gresie si faianta, gleturi, montat gips carton etc). 
Deoarece am renovat si amenajat foarte multe locuinte, atat in bucuresti cat si in alte orase din tara, am reusit sa standardizam si sa eficientizam fiecare etapa de lucru.  
Cu toate ca suntem una din cele mai dinamice firme de amenajari si renovari locuinte din bucuresti, avem de multe ori preturi mult mai mici decat alte firme. Va invitam sa verificati acest lucru. 
Pentru o oferta de pret, o persoana din echipa noastra, gratuit, se va deplasa la locuinta dumneavoastra, va face masuratori si va stabili etapele de lucru necesare apoi veti primi un pret pe care promitem sa nu-l modificam decat daca apar alte solicitari din partea dumneavoastra

Locație

Sector 2, Bucuresti

Detalii anunț

ID Anunț: 18485
Afișări: 814
Expiră: 15-10-21 12:34:00
Anunt in categoria: Firma Renovari / Constructii

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici