admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Vand Puiet de Nuci altoiti Soiuri Superintensive

Adaugă la Favorite
Preț: 50 RON 50 RON Prețul este negociabil
Date Contact 0735 023 717
Adăugat de
Vizitator

Anunt

S.C. vinde cu toate actele necesare si obligatorii prin lege: certificat de calitate, pasaport fitosanitar si factura/bon fiscal nuci altoiti din soiuri certificate internationale pretabile pentru plantatii pe fonduri europene: Chandler, Franquette, Fernor, Fernette. 
Oferim posibilitate de a incheia contract la clientii cu cantatitate de peste 200 bucati pana la sfarsitul lunii Septembrie.
Livrarea se poate face in toata tara prin Fan Courier cu plata ramburs sau prin ridicare personala de la depozitul nostru.
Detalii complete, fisa tehnologica si video gasiti vizitand site-ul nostru plantatiedenuci sau apeland numarul de telefon aferent acestui anunt. Oferim consultanta gratuita si reduceri la cantitati mari. 
De ce sa plantam nuci romanesti? De ce sunt asa cautate pentru export nucile din soiule internationale? De unde cumpar nuci altoiti? Care pepiniera de nuci altoiti are material saditor cu prindere maxima? De ce pot planta la o distanta mai mica soiurile Chandler si Franquette? Care este densitatea corecta de plantare a livezii de nuci altoiti? Acestea sunt o parte din intrebarile la care vom incerca sa raspundem mai jos.

Deoarece multi clienti care doresc sa infiinteze o livada de nuci altoiti ne intreaba de diferentele dintre soiurile internationale si soiurile romanesti – de calitate, de pret, de adaptare,etc- am decis sa scriem un articol in care sa explicam diferentele genetice, de adaptare, fructificare si productivitate intre cele 2 categorii; un articol finalizat de o serie de concluzii trase dupa 4 ani de vanzare nuci altoiti din soiurile Chandler, Franquette, Fernor si Fernette. Este un articol care speram sa va justifice decizia de achizitie si sa va faca sa intelegeti in scurt timp ceea ce documentat ar dura mai mult. Va multumim pentru interes si va dorim lectura placuta


Soiuri internationale: nuci altoiti Chandler, Franquette, Fernor si Fernette–Sunt soiuri cu vigoare medie (inaltime la maturitate de maxim 12 m si diametru al coroanei de maxim 6 m)– Densitate intensiva de plantare 7X7 m (aprox 200 buc./hectar) si superintensiva 8X4 m (aproximativ 312 buc./hectar)– Sunt soiuri cu polenizare laterala (flori masculine dispuse pe toata lungimea ramurii) ceea ce asigura o legare uniforma a florilor si deci o productivitate maxima.– Perioada de inflorire este foarte tarzie (dupa 20 aprilie), nefiind afectati de ingheturi tarzii. Aspect foarte important daca exista un contract de achizitie pentru ca va puteti baza pe o productie constanta, in trend ascendent an de an.– Perioada de coacere rapida, recoltarea exectutandu-se incepand cu luna octombrie.– Soiuri ce produc precoce, primele nuci in anul urmator plantarii si intra pe rod in anul 3 dupa plantare(8-12kg/pom). Durata de viata a livezii este de 50 ani.– Soiuri cautate la export, cu precadere nucile soiului Chandler (Pret de 5,8 euro/kg/nuca in coaja pe bursa din Turcia in anul 2016, indiferent de cantitate, contract la suprafata minima de 2 ha.)

– Plasticitate, adaptare si aclimatizare perfecta. Avem infiintate, prin clientii nostri, plantatii in Maramures, Suceava, Timis, Bihor, Dolj, Olt, Calarasi, Valcea, Bacau, Constanta, Bistrita, Mures etc, cu procent de prindere maxim. 

– Rezistenta genetica la boli si daunatori (dar totusi trebuiesc stropiti cu pesticide pentru combaterea antracnozei si a bacteriozei care se poate instala de la flora spontana din zona de plantare- 8 stropiri/an)

– Pret cu pana la 30% mai mic decat cel oferit de institutele pomicole romanesti: Valcea – 120 lei/buc, Iasi – 100 lei/buc. Pretul nostru este de 80 lei/tva inclus si este negociabil la cantitati de peste 400 buc.

–Pretabile in plantatii cu fonduri europene – pasaportul fitosanitar este eliberat oficial, etichetarea materialului saditor C.A.C. cu eticheta galbena

– Soiuri nemodificate genetic pretabile pentru livezi de nuci ECOLOGICE

Locație

Ploiesti, Prahova

Detalii anunț

ID Anunț: 23459
Afișări: 1947
Expiră: 27-11-21 11:46:00
Anunt in categoria: Fructe / Pomi fructiferi

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici