admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Vindem puieti de Nuci altoiti

Adaugă la Favorite
Preț: 80 RON 80 RON
Date Contact 0765 464 617
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Punem la dispozitia clientilor nostri nuci altoiti din soiurile Chandler, Franquette, Fernor, Fernette cu inaltimea de peste 1 metru (1,4-2m) cu rezervari pe baza de contract cu avans de 30%, pana la sfarsitul lunii August la pretul de 75 de lei (la contractele de peste 200 nuci altoiti beneficiati gratuit de 5% bonus in material saditor). După această perioadă vom putea onora alte comenzi doar în limita stocului disponibil, la pretul pieței din sezonul de toamnă (de obicei un preț mai mare). 
Sunați la 735023717 si 765464617 pentru a va rezerva nucii altoiti din soiurile mentionate anterior.
Din 2007 pana azi ne-am construit imaginea justificata de lider national in importurile de nuci (nucii sunt importati deoarece soiurile mentionate se produc cu licenta - sunt marca inregistrata). Oferim certificat de conformitate, pasaport fitosanitar si factura fiscala si consultanta pentru clientii care sunt la inceput de drum sub forma a 4 ghiduri: de pregatire a terenului, de plantare, de formare a coroanei si de stropiri si intretinere ulterioara.
Portofoliul nostru de clienti se apropie de 600 si putem afirma ca in fiecare judet din Romania avem infiintata o plantatie de nuci altoiti. Precizam acest aspect pentru a arata ca nucii se preteaza spre plantare in orice regiune a tarii, limita fiind altitudinea maxima de 1500 m fata de nivelul marii si un sol cu Ph cuprins intre 5,4- 7,2, bine drenat.
Livrarile vor incepe la data de 01 noiembrie, la o data stabilita de comun acord cu clientul, prioritate avand clientii cu contracte.  

Locație

Aiud, Alba
aiud

Detalii anunț

ID Anunț: 16828
Afișări: 762
Expiră: 06-09-19 12:41:25

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici