admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

RENT A CAR BAIA MARE!!! Inchirieri auto

Adaugă la Favorite
Date Contact 0755 416 925
Adăugat de
Vizitator

Anunt

SC ALPINA MATFOR SRL ofera servicii de rent a car in orasul Baia Mare si imprejurimi, cele mai bune preturi de pe piata, pretul se negociaza in functie de perioada inchiriata, inchiriem autoturisme relativ noi in stare foarte buna , toate masinile noastre beneficiaza de :asigurare obligatorie, full-CASCO, rovigneta INCLUSE IN PRET.
Oferim in sistem rent a car o gama variata de masini de inchiriat, gata sa satisfaca cei mai exigenti clienti de Rent a Car fie persoane fizice sau companii. Vehiculele nu au marcaje sau inscriptii specifice serviciului de rent a car, inchirieri masini, inchirieri auto. 
Prin experienta si profesionalismul acumulate de noi in ultimii ani, prin calitatea si starea tehnica foarte buna a autoturismelor din flota noastra, le garantam clientilor nostri furnizarea unor servicii de inchiriere auto/rent a car de cea mai inalta clasa, incluzand bineinteles reduceri mari de preturi pentru clientii fideli si societatii comerciale care apeleaza la serviciile noastre pentru colaborari pe termen lung.
Oferim posibilitata de a va pune la dispozitie masina la locatia ceruta de dumneavoastra, la orice ora, chiar la distante mai mari (ex. Cluj-Napoca), costurile livrarii fiind suportate de catre dumneavoastra. Detalii la telefon. 

Locație

Baia Mare, Maramures

Detalii anunț

ID Anunț: 28727
Afișări: 348
Expiră: 18-07-20 11:21:00
Anunt in categoria: Inchirieri auto

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici