admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Matrite pavele, forme 3D garduri plastic

Adaugă la Favorite
Date Contact Universal Concrete S.R.L.
Alain Margescu
Mobil: 0723998788

Anunt

Universal Concrete  Bucuresti este o firma ce produce si comercializeaza matrite pavele din plastic ABS, matrite 3D pentru pavaje si garduri din fibra de sticla, pigmenti pavele, oxid pavaje. Retetar gratuit si secrete de fabricatie a matritelor pentru grad din plastic si firbra de sticla, matrite stocaturi, lambriuri, imitatie piatra rustica sparta, monumente, auto.
Comercializam la preturi excelente mese motoare vibrante, prese abs vacum, boltari, borduri, blaustrii, spalieri,  tuburi beton, garduri beton, pavaj, adiment, Decofrol, Plastifiant, superplastifiant, acceleratori de priza, coloranti, piese sah gigant de gradina, piscine si parcuri, presa boltari si matrita tuburi din fier, matrite garduri si beton amprentat, plastifiant beton, dale, borduri, indicatoare stradale, semne rutiere, lac si bait pentru pavaje din beton sau pentru piatra si garduri prefabricate, clorura anti-inghet si solutie detartrare si curatare pavaje impotriva vegetatiei; Jucarii plastic, pavele fosforescente si pavaj din cauciuc.

Detalii specifice

Starea Produsului Nou

Locație

Sector 1, Bucuresti

Detalii anunț

ID Anunț: 32948
Afișări: 833
Expiră: 20-10-20 18:55:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici