admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Panou gard impletit lemn (nuiele) alun. HazelWorks

Adaugă la Favorite
Preț: De la 74 RON De la 74 RON Prețul este negociabil
Date Contact Felix
+40761606837
felixsfura@gmail.com

Anunt

Producem si vindem panouri de gard de 180 cm latime. Inaltimile pe stoc si preturile corespunzatoare sunt: 90 cm - 74 lei/panou, 125 cm - 93 lei/panou, 180 cm - 119 lei/panou. Toate preturile includ TVA. Panourile sunt impletite manual din nuiele de alun si au 180 cm latime, cu abaterile specifice acestui tip de produs.
Folosim o metoda de impletire care confera panoului o rezistenta mecanica remarcabila, din cate stim noi, cea mai buna de acest fel de pe piata. Astfel, pe cand produsele similare provenite din alte tari ale Europei sau din alte parti ale lumii, folosesc un numar redus de pari, noi folosim numarul maxim posibil, iar nuielele impletite de noi sunt toate rasucite la 180 + 360 grade la capete, spre deosebire de metodele simple ale altor producatori care se limiteaza la intoarcerea la 180 grade sau la simpla taiere. Alte dimensiuni sunt disponibile numai la comanda.
Pentru transport si, eventual, instalare, va rugam sa sunati sau sa trimiteti e-mail. Pentru cantitati mai mari de 20 de panouri, preturile sunt negociabile. In perioada septembrie - aprilie preluam, producem si livram comenzi la nivel de 30-40 mc lunar, la preturi foarte avantajoase.

Detalii specifice

Starea Produsului Nou

Locație

Alexandria, Teleorman

Detalii anunț

ID Anunț: 35021
Afișări: 300
Expiră: 06-04-20 10:28:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici