admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

usi garaj ieftine dabuleni,segarcea,bechet,calafat

Adaugă la Favorite
Preț: 2.999 RON 2.999 RON
Date Contact 0720959626

Anunt

SC MERCADOORS LIFT SRL-0720959626-comercializeaza si monteaza in craiova,calafat,bailesti,segarcea,bechet,filiasi,dabuleni usi de garaj cu urmatoarele caracteristici si destinatii:

usi garaj pentru case si vile rezidentiale,

usi garaj culisante rabatabile pe tavan,

usi garaj rulante pe tavan,usi garaj ieftine la pret,usi garaj izolate termic si fonic,usi garaj cu motor electric basculante,usi garaj izolate cu telecomanda ieftine la pret,usi garaj sectionale automate cu telecomanda,usi garaj automate,usi garaj automatizate,usi garaj automate cu telecomanda ieftine la pret,usi de garaj pentru hale,depozite,ateliere auto,service auto,spalatorii auto,silozuri.

Usile de garaj sectionale sunt realizate din panouri izopan de otel, tip sandwich, izolate cu spuma poliuretanica, care culiseaza de-a lungul tavanului.Actionarea usii de garaj poate fi facuta atat manual cat si din telecomanda cu ajutorul unui motor electric. Usa de garaj sectionala ofera o izolare termica foarte buna si este foarte fiabila.Usile de garaj sectionale rezidentiale se executa pe orice dimensine la comanda.Oferim o gama larga de culor usi garaj mahon,i usi garaj wenge, usi garaj stejar auriu, usi garaj nuc usi garaj albe, usi garaj maro,usi garaj gri argintiu,usi garaj gri antracit.Usa se poate accesoriza si personaliza se pot monta hublouri, geamuri,panouri vitrate,yala deblocare, motor, telecomanda suplimentara, deblocator motor extern cu cheie,usa pietonala de acces.

SC MERCADOORS LIFT SRL 

0720959626

Detalii specifice

Starea Produsului Nou

Locație

Craiova, Dolj
Craiova, România

Detalii anunț

ID Anunț: 27135
Afișări: 566
Expiră: 12-01-21 11:28:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici