admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

De vanzare polen poliflor uscat - 250g

Adaugă la Favorite
Preț: 19 RON 19 RON
Date Contact 0761.221.112 Madalina
Adăugat de
Vizitator

Anunt

De vanzare polen poliflor uscat - 250g. 

Polenul este format dintr-o pulbere foarte fina ce provine din antenele si staminele florilor. El este recoltat si aglomerat de catre albine sub forma de granule de diferite culori si marimi. Un ghemotoc de polen cantareste cca 25mg si contine aproximativ 150.000 graunciori.

Polenul recoltat de albine din flori este amestecat in stup cu enzime si inmagazinat in faguri sub forma de pastura – actiunea acesteia fiind de cca 3 ori mai valoroasa din punct de vedere alimentar si biologic decat a polenului proaspat.

Polenul contine: o cantitate mica de apa, substante azotate in special acizi aminati liberi: acid glutamic, arginina, cistina, histidina, izoleucina, leucina, lizina, metionina fenilalanina, treonina, triptofan si valina; glucide, lipide substante minerale si oligoelemente: potasiu, magneziu, calciu, fosfor, siliciu, sulf, mangan, cupru, fier si flor; un mare numar de vitamine: B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, B12, C, D, E4 provitamina A; de asemenea mai contine un numar de enzime ca: fosfataza, amilaza, invertaza, precum si rutina cu rol in cresterea rezistentei capilare, o substanta acceleratoare a cresterii, substante antibiotice active pe colibacili, proteus si salmonele, pigmenti si o serie de substante inca necunoscute care urmeaza a fi cercetate in viitor.

Polenul are urmatoarele proprietati: tonifiant, stimulent, euforizant, reechilibrant functional, detoxifiant in general.

Polenul si pastura sunt folosite atat la omul sanatos cat si la omul bolnav.

La omul sanatos este folosit pentru a suplinii insuficientele eventuale vitamine, saruri minerale, acizi aminati si este indicat in special in sarcina si alaptare, amelioreaza randamentul psihic si intelectual, creste rezistenta terenului in special ca preventiv in afectiuni virale si in special impotriva gripei sezoniere, previne tulburarile metabolice interne generatoare in diferite afectiuni.

La omul bolnav este indicat in astenie, convalescenta, surmenaj, epuizare psihica, astenia batranului, astenie nevroica, neurastenie, anorexie, slabire, hipotrafie, stari carentiale diverse: rahitism, intarzierea cresterii, dentitie deficitara. Este folosit in afectiuni digestive cum ar fi: constipatia cronica, infectii intestinale cronice, hepatita cronica si ciroza hepatica, in special in cele de etiologie etilica sau postvirale; afectiuni cardiovasculare: arterioscleroza, hipertensiune arteriala, fragilitate vasculara si capilara; anemii; afectiuni genito-urinare: colibaciloza urinara, adenom de prostata, prostatita cronica, impotenta, astenie sexuala; afectiuni neuropsihice: neurastenie, stari depresive reactionare, insomnii rebele la tratament, tulburari de memorie reactionare, insomnii rebele la tratament, tulburari de memorie; afectiuni osteoarticulare – artroza, reumatism cronic; afectiuni dermatologice: fragilitate cutanata, maladii ale pielii, caderea parului; afectiuni oftamologice: oboseala vizuala, tulburari ale vederii crepusculare; afectiuni metabolice slabire si de nutritie, diabet zaharat.

Pentru comenzi sau mai multe informatii va asteptam la numarul de telefon afisat la contact.

Locație

Sector 1, Bucuresti
sector 1

Detalii anunț

ID Anunț: 17567
Afișări: 392
Expiră: 08-12-19 11:24:51
Anunt in categoria: Miere si produse apicole

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici