admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Locuri de munca in Germania fara comision

Adaugă la Favorite
Preț: 1800 EUR 1800 EUR
Date Contact Tel/WhatsApp: 0752 341 084
Tel/WhatsApp: 0049 170 560 9074
Tel: 0049 201 4373 9360
contact@medialjob.ro
post@medialjob.de

Anunt

Locuri de munca in Germania fara comision, fara taxe de mediere, fara intermediari, cu contract de munca direct la angajatorul german.
MedialJob este autorizat de ministerul muncii din Germania pentru preselectarea de personal in numele angajatorului si partenerul EURES.
Domeniul de activitate, de pesonal-management şi recrutare a candidaţilor este numai în regiunile din centrul și nordul Germaniei.
Perioada contractului este de minim 4 luni, cu posibilitate de prelungire în cele mai multe cazuri, dacă ambele părţi au fost mulţumite.
Atât angajatorul cât şi angajatul, conform legislaţiei germane este îndreptăţit să prevadă o perioadă de probă de minim 2 luni. În această perioadă ambele părţi pot rezilia contractul în termen de 72 de ore. După perioada de probă preavizul este de 21 de zile. Nerespectare preavizului având un cadru legal în Germania, se sacţionează conform legislaţiei.
Locuri de munca in germania fara comision:
Bucatari Germania
Ajutor de bucatar Germania
Ospatari Germania
Barmani Germania
Cameriste Germania
Asistenti medicali Germania
Ingrijitori batrani Germania
Contractele de munca sunt semnate direct la angajatorul german fara intermediari, iar salariile difera de la o locatie la alta, de la o persoana la alta,  dar nu pot fi mai jos de minimul stabilit de statul german.
 

Locație

Sector 1, Bucuresti

Detalii anunț

ID Anunț: 27972
Afișări: 280
Expiră: 03-08-20 19:28:00
Anunt in categoria: Munca in strainatate

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici