admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Excursii In Delta Dunarii, Mila 23 - Letea -Sulina

Adaugă la Favorite
Date Contact 0746 622 544
Adăugat de
Vizitator

Anunt

In timpul sezonului Martie - Octombrie organizam excursii in Delta Dunării. Cele 3 ambarcațiuni ale noastre au capacitatea de 30 persoane.
Barca cu care veti merge in Delta este o barca inchisa (parbriz + prelata), dotata cu banchete din piele cu spatar pentru un confort cat mai ridicat, cu o foarte buna stabilitate si siguranta.
Este foarte curata si este folosita numai pentru turism. Fiecare persoana din barca va primi o vesta de salvare.
Barca este acoperita cu prelata ce poate fi ridicata in zilele frumoase sau poate fi inchisa partial (umbrar) in zilele foarte insorite sau inchisa complet in caz de ploaie sau vreme rea.
Este o barca perfecta pentru zilele reci de primavara devreme si toamna tarzie.
Pentru mai multe detalii 0746622544 
Excursie de o zi Tulcea sat.Mila23, sat Letea -Padurea Letea vizitarea padurii letea 20 lei pers cu o masina de teren apoi se serveste masa la o pensiune din localitatea Letea masa traditional pescareasca pret: 50 lei/ pers . plecam de aici si ajungem in Sulina unde se viziteaza orasul ori se poate sta la plaje dupa care pornim spre Tulcea unde pe drum putem vedea si apusul de soare din Delta-dunarii. Pret/180 lei pers.
Pretul pentru lunile Iulie-August este de 200 Lei pers . Tel 074662254

Detalii specifice

Unde Intern
Numar zile 1

Locație

Tulcea, Tulcea

Detalii anunț

ID Anunț: 29901
Afișări: 192
Expiră: 24-06-19 12:20:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici