admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Casa din Vis Vatra Dornei.

Adaugă la Favorite
Preț: 1 RON 1 RON
Date Contact Numar telefon: 0751847493
Adresa e-mail: guiupaul2@gmail.com
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Va asteptam la Casa din Vis Vatra Dornei !
Pensiune agroturistică casa DIN VIS, este o cabana rustica traditionala situată în comuna Dorna Arini, la 4 km distanță de Municipiul Vatra Dornei,la 300 de metri de strada asfaltata, o oaza de verdeata si liniste inconjurata de padure.
Capacitatea de cazare totală a locatiei este de 24 persoane în 8 camere spatioase,de 24 metri patrati fiecare distribuite astfel: la parter 4 camere cu pat matrimonial si două paturi suprapuse, iar la etaj 4 camere cu pat matrimonial de lux.
Camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, WiFi, terase cu vedere spre muntii Rarau si Giumalau. Corpul central are la parter o recepție spațioasă, cu spatiu destinat pentru petrecerea timpului liber (sah, rummy, table).
La etaj restaurant capacitate de 35 locuri, la cerere se poate inchiria pentru grupuri organizate, parcar, grătar și barbeque cu spațiu pentru servit masa, balansoar.
Consumul de alimente si bauturi din afara unitatii se poate face doar in spatiul amenajat zonei de gratar. Suprafața proprietății se desfasoara pe 7400 mp.  numarul 0751847493.

Detalii specifice

Margarete 3

Locație

Vatra Dornei, Suceava

Detalii anunț

ID Anunț: 30857
Afișări: 32
Expiră: 14-04-20 19:13:00
Anunt in categoria: Pensiuni

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici