admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Inchiriez pensiune, cabana, cazare in pasul Bucin

Adaugă la Favorite
Preț: 50 RON 50 RON
Date Contact 0745 696 055
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Va oferim cazare in pasul Bucin la Cabana Bucin***, Cabana Bucin este situata intr-o zona deosebit de pitoreasca, in punctul de maxima altitudine al traseului Gheorghieni - Praid respectiv 1276 m in Munti Gurghiu,Zona turistica Pasul Bucin ,judetul Harghita,la 15 km de Praid(Salina Praid), 20 km de Sovata(Baile sarate) ,54 km de Lacul Rosu,48 km de Pastravariile de la Campul Cetatii,la 30 km de izvoarele de apa minerala de la Arcso
Cabana a fost construit in jurul anului 1900 pe o fundatie din piatra cioplita avand ziduri de 60 cm latime si folosind materialele si tehnica anului respectiv.Este situat intr-o zona ferita de vanturi si beneficiaza pe intreaga durata a zilei de razele soarelui.
In anul 2008 cabana a fost renovata si modernizata complet astfel incat in prezent acesta beneficiaza de incalzire centrala,apa potabila,canalizare si energie electrica.
Apa potabila:este captata din izvor
Incalzirea centrala: se asigura cu o centrala termica pe lemne.
Beneficiati de un spatiu generos de cazare pentru 20 persoane avand in dotare la etaj 5 camere cu grup sanitar propriu,iar la parter un living,2 camere cu grup sanitar si bucatarie utilata.
Popositi in pasul Bucin unde va puteti bucura atat de frumusetea naturii cat si de o experienta de neuitat.Puteti alege atat pantele domoale unde au fost amenajate cele 4 partii de ski(cu diferite grade de dificultate),cea mai apropiata fiind la numai 1km,excursii montane, poienile intinse unde se pot face plimbari cu snowmobilul sau trasee montane cu bicicleta.
Oferim servicii de cathering(contra cost)
Pret 50 lei/persoana pe noapte. Mai multe detalii la telefon.

Detalii specifice

Margarete 3

Locație

Harghita
pasul Bucin

Detalii anunț

ID Anunț: 9619
Afișări: 648
Expiră: 25-07-20 10:58:00
Anunt in categoria: Pensiuni

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici