admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

FRANKE CHIUVETA COMPOZIT

Adaugă la Favorite
Preț: 390 RON 390 RON
Date Contact 0722513267
0727476163

Anunt

Chiuvetele oferite sunt importate din Olanda si sunt fabricate utilizand tehnologii moderne de prelucrare a SMC/PiMC (compozite stratificate matritate), materiale cu inalte calitati de natura mecanica, termica si chimica, rezultand chiuvete caracterizate printr-o estetica deosebita, o foarte buna rezistenta la abraziune, o uniformitate si omogenitate perfecta a culorii si o fiabilitate inalta.

Materialul a fost obtinut in urma unor cercetari si a unui program de teste intensive destinate identificarii materialului optim pentru aceasta aplicatie, rezultand un preparat special, un compus de inalta tehnologie format din poliester rezistent la caldura, rasini termoplastice folosite ca aditivi pentru reducerea coeficientului de contractie, agregate minerale intarite cu fibre de sticla pentru marirea rezistentei si durabilitatii si alti aditivi.
Produsele prezentate sunt o noutate pe piata europeana prin gradul evoluat al caracteristicilor ultraperformante de material si design, raspunzand cu succes exigentelor tot mai crescute manifestate de piata romaneasca.

Dimensiuni: 965 x 500 mm

Adancime cuva mica: 145 mm

Adancime cuva mare: 170 mm

Material: Compozit

Grosime deasupra blatului: 10 mm

Rezistent la socuri

Rezista la temperature pana la 280 grade
+ sifon

 

Detalii specifice

Starea Produsului Nou

Locație

Constanta, Constanta
Strada Oborului, nr.47

Detalii anunț

ID Anunț: 13605
Afișări: 717
Expiră: 17-06-21 13:12:00
Anunt in categoria: Sanitare

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici