admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Curatare Filtru particule DPF/FAP la 240 RON+TVA

Adaugă la Favorite
Date Contact 0751 501 858
Adăugat de
Vizitator

Anunt

PRET Curatare DPF/FAP Profesional - - 240 RON+TVA-- indiferent de capacitatea cilindrica al motorului!!!
GARANTIE 18 Luni fara limit km!!!
Gordius Impex a fost prima firma in Romania care a inceput in 2007 curatarea filtrelor de particule DPF/FAP profesional, pentru toate tipurile de autoturisme, autoutilitare, camioane si autobuze!
Momentan lucram cu majoritatea reprezentantelor auto din tara si putem sa spunem ca avem mii de clienti multumiti din toata tara.
Calitatea serviciilor noastre garantam cu o experienta de 12 ani, cu o echipa de profesionisti si cu aparatele noastre de ultima generatie.
In timpul curatarii nu folosim lichide, chimicale care distrug 100% filtru de particule sau nu sunt eficiente deloc cum este si ultrasunetul! Noi folosim o metoda foarte complexa pe care am dezvoltat in 12 ani, o metoda de curatare ce recomanda toti producatorii de filtre de particule, cu temperaturi ridicate, intre 100-700 grade si presiune aer firebinte intre 25-120 bar!
Garantie 18 luni fara limita km!
Preturi fara concurenta 240 Ron + TVA , toate tipurile DPF Euro 4, 5 si 6, indiferent de capacitatea cilindrica a motorului!
La firma noastra constatarea, verificarea starea filtrelor de particule este Gratuit!!!
Catalizatoarele trimise impreuna cu filtru de particule sunt curatate Gratuit!!!
Reconditionare filet senzor, carcasa fisurata DPF este facut Gratuit!!
Daca observam ca filtru de particule prezinta urme de uzuri sau lipsesc bucati din el, nu incepem procedura de curatare!
Noi nu promitem lucruri care sunt imposibil de realizat!
Daca noi nu reusim sa curatam un filtru de particule DPF/FAP atunci nimeni nu poate! Nu cheltuiti bani pe curatarea filtrelor de particule daca observati ca elementul filtrant partial este topit, ars, lipsesc bucati din el sau prezinta urme de uzuri!
Primim zilnic filtre de particule topite, distruse care au fost curatate cu lichide, ultrasunet cu promisiunea ca o sa functioneze fara problema! Minuni nu sunt!!!
Curatati filtre de particule la firme specializate care ofera suport tehnic la montare si garantie la lucrare minim 12 luni!
Niciodata nu cerem bani pentru filtre de particule curatate la care rezultatul final nu atinge 90-95%!
Alegeti calitate/experienta/profesionalism!

Locație

Odorheiu Secuiesc, Harghita

Detalii anunț

ID Anunț: 34190
Afișări: 268
Expiră: 24-10-21 12:31:00
Anunt in categoria: Service / Reparatii Auto

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici