admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Diagnoza auto non stop tester auto la domiciliu

Adaugă la Favorite
Preț: 50 RON 50 RON
Date Contact 0784091390

Anunt

Diagnoza auto cu interfata profesionala,depisteaza probleme la 99% din masinile de pe piata europeana, asiatica si chinezeasca . ---# Asistenta la cumpararea unei masini second hand , citire km reali , parametri in timp real , stare filtru de particule,regenerare filtru de particule , codari , adaptari online la care au acces doar reprezentantele.. Raspund rapid mesaj olx s.au whatsapp NON-STOP -Grabeste-te sa prinzi oferta limitata la doar 50 lei diagnoza auto totala (sector 3 Auchan titan) atentie! pretul nu include deplasarea. Nou ! TESTER profesional LAUNCH de la 70 lei (toate modelele de masini inclusiv 2019) Experienta de 10 ani in domeniu. Diagnoza auto profesionala pentru toate marcile de autoturisme . Testerul computerizat Identifica orice problema de functionare a masinii:  -Remediere eroare pornire BMW dupa schimbarea bateriei.  -Remediere pornire la anumite modele pe masini cu eroare cheie . # Reparatii, schimb piese si REVIZIE la cel mai mic pret pentru toate tipurile de autoturisme .  Cere oferta pret in functie de problema si tipul calculatorului  -NON-STOP interventii rapide.  -Testare in vederea achizitionari unui autoturism.  -Regenerare fortata FILTRU DE PARTICULE (DPF) -Alimentare combustibil gresit -Pornire grea s-au fara pornire -Check engine -multifunctie -Clima -Instrumente -Frana -Abs,Esp,Dtc -Resetare service  -Erori Turbina -Resetare Imobilizator -Resetare senzor presiune -Rescriere injectoare.  -Rescriere Baterie  -Functii multiple.
-NU EZITATI SA MA CONTACTATI PRETURI incepand de la 5️⃣0️⃣ lei in functie de locatie si problema. Pentru programari diagnoza si reparatii apelati unul din numerele afisate.

Locație

Sector 3, Bucuresti
Bl. 7, Aleea Buhuși, București, Titan - Balta Albă, Sector 3, Municipiul București, 032571, România

Detalii anunț

ID Anunț: 36093
Afișări: 32
Expiră: 05-07-21 15:43:00
Anunt in categoria: Service / Reparatii Auto

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici