admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

HYUNDAI Diagnoza Auto Tester Service Electrica

Adaugă la Favorite
Date Contact 0756 062 067
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Unitate service electrica auto, va oferim atat la sediu, cat si la domiciliul dumneavoastra din Bucuresti, din Ilfov, sau din imprejurimi servicii de asistenta tehnica auto la preturi rezonabile, pentru orice autoturism / autoutilitara / SUV, mai vechi, sau mai nou, al producatorului corean HYUNDAI.

Pentru aceasata se folosesc doar echipamente profesionale atestate metrologic de diagnosticare, masurare si control, cu care putem executa operatii de diagnoza auto / testare computerizata si reparatii ale sistemelor electrice / electronice cu care sunt echipate autoturismele din gama HYUNDAI, de multe ori chiar si pe loc, daca sunt conditii favorabile de lucru si reparatia se poate executa intr-un interval de timp rezonabil.

Colaboram frecvent si cu alte unitati de service auto, care fie nu au dezvoltat un departament de diagnoza auto computerizata si electrica, fie au o plaja restransa de servicii in acest domeniu.

Pretul oricarui serviciu fluctueaza in functie de: natura si complexitatea sa, modelul, anul de fabricatie si nivelul de echipare al autovehiculului in cauza; acest pret porneste de la 50 ron pentru testarea computerizata, fara TVA si fara deplasarea noastra la vehiculul in cauza. Odata cu emiterea facturii, la pret se adauga TVA.

Puteti verifica disponibilitatea oricarui serviciu pentru masina si locatia dumneavoastra, sau va puteti programa L-V 9:00-17:00; S 9:00-13-00 la 0756 062 067 ; Duminica - nu este program de lucru cu clientii.

Locație

Sector 1, Bucuresti

Detalii anunț

ID Anunț: 17279
Afișări: 363
Expiră: 27-10-19 08:26:00

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici