admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Reparatii casete de directie

Adaugă la Favorite
Preț: 400 RON 400 RON
Date Contact Tureal Steering Solutions

Telefon: 0728.887.325 / 0736.887.325

Anunt

   TUREAL STEERING SOLUTIONS reconditioneaza casete de directie pentru orice marca si model de masina. Reparam casete de directie pentru Volskwagen, Opel, Dacia, Renault, Mercedes, Ford, Suzuki, Fiat, Alfa Romeo, BMW, Porsche, Seat, Audi, Lincoln, Chrysler, Volvo, Nissan, Toyota, Mazda, Peugeot - reconditionam si reparam casete de directie pentru ORICE autovehicul, autocar, autoutilitara, cap tractor, TIR-uri, reparam casetele de directie de camion, de autoutilitare, de raba si basculanta, reconditionam orice fel de casete de directiesi o facem cu pasiune, cu profesionalism si cu un pret corect.
   In ceea ce priveste pretul, noi nu ne raliem la preturile casetelor noi, noi ne apreciem munca, ne platim cele mai bune piese, dar ne permitem niste preturi mai mici decat pretul pietii(300-600 lei) pentru ca am investit intr-o linie de reconditionare ce ne permite sa avem niste costuri de reparatie foarte bine tinute sub control.
   Avem cel mai modern atelier de reparatii din estul EUROPEI si ne comparam de la egal la egal ca tehnologie si experienta cu cei mai mari reconditionatori ai lumii.
   Suna a lauda, dar asta e realitatea, nu aveti cum sa ne contraziceti pana nu ne puneti la incercare iar noi suntem SIGURI CA NU VA VOM DEZAMAGI!

Locație

Sector 1, Bucuresti
Strada Artarului 49

Detalii anunț

ID Anunț: 23993
Afișări: 481
Expiră: 24-04-21 10:17:00
Anunt in categoria: Service / Reparatii Auto

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici