admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Transport animale de companie caini pisici Anglia

Adaugă la Favorite
Adăugat de
Vizitator

Anunt

Transport animale companie caini si pisici in tara si international - UE, UK, Franta, Italia, Germania etc.

Suntem o firma specializata in servicii transport animale de companie in tara si international, in special in transportul cainilor si al pisicilor: www.transportcaini.ro. Firma nostra este infiintata in anul 2012 si dupa cum se poate vedea avem o experienta indelungata in transportul international al animalelor de companie. Acest lucru poate fi confirmat prin numarul mare al recenziilor pozitive de pe pagina noastra de facebook.

Oferim servicii de transport international rutier si transport aerian pentru animalele de companie.

Oferim servicii de transport door to door in strainatate pentru catei si pisici.

Ne ocupam de toate actele necesare transportului, inclusiv de serviciile medicale necesare la cabinetul nostru veterinar. Avem cele mai mici preturi pentru intocmirea actelor. Preturile pot fi consultate la Lista preturi.

Punctul de plecare este in fata cabinetului veterinar, animalutele fiind atent supravegheate la imbarcare de catre un doctor veterinar care va confirma daca animalutul este apt de plecare. Animalutele vor sosi la punctele de intalnire dinainte stabilite sau se poate opta pentru aducerea lor la o adresa stabilita (door to door).

Costul transportului este oferit telefonic sau pe site in functie de talia animalului de companie, distanta si mijloacele de transport folosite.

Oferim toate modalitatile de plata inclusiv plata la destinatie.

Dupa cum se poate vedea si in poze, masinile noastre de transport sunt special adaptate si autorizate de catre ANSVSA pentru transportul rutier al animalelor vii caini si pisici in calatorii de lunga durata.

Autoutilitarele destinate transportului sunt echipate cu :

Sistem Webasto este un sistem de incalzire auxiliar cu ajutorul caruia habitaclu unde calatoresc animalele de companie este incalzit chiar si atunci cand motorul este oprit.
Sistem automat de climatizare multizona cald-rece mentine constanta temperatura selectata, prin intermediul unor senzori de temperatura si umiditate, plasati in punctele cheie din habitaclu, elimindu-se astfel necesitatea interventiei soferului in timpul condusului si asigura pe toata durata transportului conditii optime pentru animalele de companie pe tot parcursul anului, indiferent de conditiile meteo exterioare.
Inregistrator de temperatura ofera organelor de control autorizate, posibilitatea tiparirii valorilor de temperatura inregistrate in timpul calatoriei.
Sistem iluminare artificiala pentru simularea ciclului noapte zi.

Toate masinile noastre sunt echipate cu conexiune internet si sistem GPS, astfel incat pe durata calatoriei stapanii animalelor de companie sunt informati despre starea cateilor sau a pisicilor, li se vor transmite poze cu animalutele lor, li se va furniza un link pentru a urmari traseul masinii in timp real pe orice dispozitiv telefon, tableta sau calculator.

https://www.facebook.com/transport4caini/

Locație

Sector 5, Bucuresti

Detalii anunț

ID Anunț: 24650
Afișări: 1291
Expiră: 08-11-21 10:14:00
Anunt in categoria: Servicii animale de companie

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici