admart.ro Web analytics

Credite de bun venit

Daca iti faci un cont de utilizator pe site-ul nostru vei primi automat un pachet de credite ( 6 credite ) cu care iti vei putea promova sau plati anunturile pe AdMart.ro. Beneficiaza acum de promotia noastra.

Cauta

Servicii curatenie profesionala si Dezinsectie

Adaugă la Favorite
Prețul este negociabil
Adăugat de
Vizitator

Anunt

SC General Art Pro Clean SRL este o companie specializată în servicii profesionale de curățenie, DDD si întreținere spații verzi pentru firme, companii, birouri, magazine, hoteluri, bănci și instituții fiind prezentă la nivel național, în toate orașele mari ale României. 
Serviciile oferite cuprind serviciile de curatenie post constructor, servicii de curatenie de intretinere prin interventie lunara sau personal permanent, curatarea de spatii vitrate, alpinism utilitar, curatarea mecanizata a pardoselii si a mochetei. De asemenea va putem oferi servicii de Dezinsectie-deratizare sau deszapezire pe parcursul iernii. 
Ați investit miliarde în sedii, hoteluri, centre comerciale sau alte clădiri. Alte miliarde în dotari de ultima oră. Întreținerea și îngrijirea lor este la fel de importantă, de aceea, trebuie să aveți un partener gata oricând să vă ajute și să răspundă promt nevoilor dvs. ! Contactati-ne la nr de telefon 0753012802 sau email: office@artproclean.ro.

Locație

Sector 6, Bucuresti
BD. Timisoara, nr 103-111

Detalii anunț

ID Anunț: 12218
Afișări: 454
Expiră: 31-10-20 12:19:00
Anunt in categoria: Servicii curatenie

Trimite acest anunt prietenilor:

Anunturi Diverse

Reclama ta aici